My Style Rocks: Στο ριάλιτι μόδας η εγγονή του Τσοχατζόπουλου – Γιατί είχε κοπεί από το GNTM

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου Κιάρα Μαρκέζη συμμετέχει στον νέο κύκλο του reality μόδας “My Style Rocks”, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Η 19χρονη influencer και μοντέλο, είναι κόρη του γιου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Η Κιάρα Μαρκέζη χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της και όπως η ίδια συστήνεται στο τρέιλερ: «Είμαι η Κιάρα Μαρκέζη, είμαι 19 χρονών και είμαι η μικρότερη του «My Style Rocks». Η οικογένειά μου και συγκεκριμένα ο παππούς μου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει μία μεγάλη ιστορία στο χώρο της πολιτικής».

«Παρολ’ αυτά, εγώ μεγάλωσα κανονικά και λατρεύω τη μόδα και το modeling. Έρχομαι στο «My Style Rocks» γιατί πιστεύω ότι έχω διαφορετικό στυλ από τις άλλες και γιατί όχι… να το κερδίσω», προσθέτει η Κιάρα Μαρκέζη.

Σημειώνεται ότι η 19χρονη Κιάρα είχε πάει στις οντισιόν του GNTM αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Άγγελος Μπράτης είπαν «όχι». Μάλιστα, σε δηλώσεις της η Κιάρα δεν είχε κρύψει την ενόχλησή της για το γεγονός αλλά και για την συμπεριφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Στο βιογραφικό της η Κιάρα Μαρκέζη έχει πάντως συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram θέλει να την αποκαλούν real life barbie.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ