My Style Rocks: Καβγάς Αλεξανδράκη-Τζόρτζια για το “βλαχάρα” – ΒΙΝΤΕΟ

Την εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου σχολίαζε η Κύπρια παίκτρια του My Style Rocks Τζόρτζια Παναγή με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τη διακόπτει για να πει τη δική της άποψη.

Η Κρητικιά παίκτρια τα είπε αυτά που ήθελε στην κρητική διάλεκτο με την Τζόρτζια να γυρίζει και να την αποκαλεί “βλαχάρα”. “Αποκάλεσες τους Κρητικούς βλάχους;” “Όχι εσένα” ξεκαθάρισε η Τζόρτζια. “Για τον τρόπο που μιλάς”.”Εσύ που είσαι Κύπρια, και ο τρόπος που μιλάτε στην Κύπρο τι είσαστε;” αναρωτήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζόρτζια να προσπαθεί να συνεχίσει την κριτική της.

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε με νέα “επίθεση”. “Συγγνώμη γιατί γίνομαι έξαλλη τώρα. Μου ‘ρχεται η άλλη από την Κρήτη και θα γυρίσει να μου πει για την Κρήτη. Τράβα πίσω και όπως σου μιλάνε εκεί τώρα γύρνα και μην πεις μην μιλάτε έτσι, μιλήστε γαλλικά. Μιλάτε με χειρότερο accent στην Κύπρο και σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε στην Κρήτη” είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζόρτζια να διευκρινίζει: “Είναι για τον τρόπο που μιλάς”.

Και μετά ακούστηκαν γαλλικά από την πλευρά της Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Στη συνέχεια, η Κρητικιά παίκτρια έδειξε ότι το είχε κρατήσει στην Κύπρια συμπαίκτριά της καθώς τη βαθμολόγησε με 0,1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ