My Style Rocks: Αυτές είναι οι τρεις νέες παίκτριες – ΒΙΝΤΕΟ

Τις επόμενες τρεις παίκτριες του My Style Rocks 3 παρουσίασε ο ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την 23χρονη Έφη Γκούντα από τη Θεσσαλονίκη, την 36χρονη Κορίνα Αβραμιτίδου από τον Βόλο και την 32χρονη Τόνια Κούμπα από την Αθήνα, οι οποίες συστήνονται στους τηλεθεατές με ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων.

«Είμαι η Έφη Γκούντα, είμαι 23 ετών, έχω σπουδάσει σχέδιο μόδας και make up artist. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και όπως όλες οι Θεσσαλονικιές μου αρέσει να είμαι πάντα περιποιημένη και το στυλ μου να είναι πάντα η τελευταία λέξη της μόδας. Δεν είναι τυχαίο ότι έχω 70.000 followers», λέει η Έφη.

«Είμαι η Κορίνα Αβραμιτίδου, είμαι 36 ετών, είμαι από το Βόλο και δουλεύω σε κατάστημα με ρούχα. Δήλωσα συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί ανεξαρτήτως από τα κιλά, μία γυναίκα σαν εμένα μπορεί να έχει στυλ και άποψη. Είμαι έτοιμη να δεχθώ μία καλοπροαίρετη κριτική για το στυλ μου αλλά όχι μία κακοπροαίρετη κριτική για τα κιλά μου», τονίζει η Κορίνα.

«Είμαι η Τόνια Κούμπα, είμαι 32 ετών, και είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση. Λόγω του επαγγέλματός μου, η εμφάνισή μου είναι πολύ σημαντική και ειδικότερα το πρόσωπό μου. Πριν από 3 χρόνια είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, μου επιτέθηκε ένα σκυλί με αποτέλεσμα το πάνω αριστερό χείλος μου κόπηκε στα τρία. Χρειάστηκα πάνω από 8 μήνες εντατικών θεραπειών για να μπορέσω να αναρρώσω. Στο My Style Rocks δήλωσα συμμετοχή να δείξω τη διαφορετικότητά μου, γιατί είμαι διαφορετική, κάθε κορίτσι είναι διαφορετικό», δήλωσε η Τόνια.

Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα του reality θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου στις 17:05.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ