My Daughter’s Killer: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix για τον πατέρα που απήγαγε τον δολοφόνο της κόρης του

Τα ντοκιμαντέρ του Netflix φέρεται πως έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες καθώς μετά το «Το Κορίτσι στη Φωτογραφία», το «My Daughter’s Killer» (Ο Δολοφόνος της κόρης μου) έχει εντυπωσιάσει τους συνδρομητές της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας.

Αν και κυκλοφόρησε πριν από μερικά 24ωρα το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ βρίσκεται ήδη στο ελληνικό Top10 του Netflix. Αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός πατέρα, ο οποίος για περισσότερα από 30 χρόνια προσπαθούσε να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον άντρα που δολοφόνησε την κόρη του.

My Daughter’s Killer: Η επίσημη σύνοψη του ντοκιμαντέρ

Επί δεκαετίες, ένας πατέρας παλεύει να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τον δολοφόνο της κόρης του στη Γαλλία και τη Γερμανία. Τώρα παίρνει δραστικά μέτρα. Αληθινή ιστορία.

Το ντοκιμαντέρ αφορά τον αγώνα του André Bamberski για δικαιοσύνη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Το 1982 η 14χρονη κόρη του, η Kalinka, δολοφονήθηκε, όμως παρά τον αγώνα πολλών ετών, ο Andre δεν κατάφερε να βρει δικαίωση για την αδικοχαμένη κόρη του. Έτσι το 2009 ρισκάρει τα πάντα και ζητάει βοήθεια προκειμένου να απαγάγει τον δολοφόνο της κόρης του, ο οποίος βρισκόταν στη Γερμανία, να τον μεταφέρει στη Γαλλία και να τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ