Μουσικά αφιερώματα στο Μega

Το Mega παρουσιάζει τρία «συλλεκτικά» μουσικά αφιερώματα. Καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία αλλά και καλλιτέχνες που δημιουργούν το δικό τους στίγμα στα μουσικά δρώμενα θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ του Μ. Σαββάτου 14 Απριλίου, ακριβώς μετά την Ανάσταση.

 

Στις 00:10, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι φίλοι της και «συνοδοιπόροι» στη γοητευτική περιπέτεια της μελωδίας, Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης και οι Imam Baildi, μας χαρίζουν τραγούδια που αγαπήσαμε, στο μουσικό πρόγραμμα «Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είπα στους φίλους μου».

 

Στις 02.30 η βελούδινη φωνή του Φρανκ Σινάτρα θα μας κρατήσει συντροφιά με ορισμένα από τα ωραιότερα τραγούδια που ερμήνευσε «η Φωνή», όπως τον αποκαλούσαν οι θαυμαστές του, στο μουσικό αφιέρωμα «Frank Sinatra Sings».

 

Στις 03:45 o βραβευμένος με Γκράμι και θρύλος της τζαζ Tony Bennett μας συστήνει την ξεχωριστή του παρέα, στο μουσικό πρόγραμμα «Tony Bennett: Duets». Θα παρακολουθήσουμε live ηχογραφήσεις στο στούντιο του 85χρονου τραγουδιστή με την Lady Gaga και την Aretha Franklin αλλά και την Amy Winehouse, στην τελευταία της ηχογράφηση.

 

Την Κυριακή του Πάσχα, στη 00.45 θα απολαύσουμε ένα αφιέρωμα στη Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά της, «Απέναντι». Για την αγαπημένη τραγουδίστρια και την συνεργασία τους μιλούν η Μαρινέλλα, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και ο στιχουργός Θάνος Παπανικολάου.

 

  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ