Μορτασία για «My Style Rocks»: «Άμα δεν πίστευα ότι θα κερδίσω, δεν θα είχα μπει στο παιχνίδι»

Ολοκληρώθηκε ο έκτος κύκλος του «My Style Rocks»  και νικήτρια αναδείχθηκε η Μορτασία. Η νικήτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη σήμερα (3/2) στην εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου, στην οποία και μίλησε για την εμπειρία της από το παιχνίδι.

«Βασικά εγώ είχα μπει με σκοπό να κερδίσω! Άμα δεν πίστευα ότι θα κερδίσω, δεν θα είχα μπει στο παιχνίδι. Είμαι αυτή! Δεν ήταν εύκολο, πολλές φορές αμφέβαλα για τον εαυτό μου. Και τα ωράρια είναι δύσκολα και το τρέξιμο έξω από το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε η Μορτασία.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Μπορεί να μην φάνηκε, αλλά μέσα μου υπήρξε μια στιγμή που “έσπασα”. Μια στιγμή μετά από πολλά μαλώματα και με τους κριτές ακόμα. Υπήρξε μια φάση που ένιωσα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω καθόλου, έφτασα στα όριά μου. Ένιωθα ότι ήταν σκληρή η κριτική, αλλά τώρα που το βλέπω όλο καταλαβαίνω ότι έγινε όλο αυτό για με βοηθήσουν για να γίνω ακόμα καλύτερη και το εκτιμώ.

Με βοήθησε το παιχνίδι να εξελιχθώ προσωπικά σε αυτό το θέμα. Με βοήθησε να γίνω, δεν ξέρω αν το καταλάβατε εσείς, αλλά με βοήθησε να γίνω πιο ήρεμη, να προσέχω περισσότερο πώς εκφράζομαι».

«Ήθελα να κερδίσω! Σίγουρα το χρηματικό ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, για να με βοηθήσει να συνεχίσω. Θα ήθελα να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο με τον χώρο της μόδας, να μου ανοίξουν διάφορες πόρτες. Ήθελα εξαρχής να ασχοληθώ με το fashion design.

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει στη συνέχεια. Είτε styling είτε fashion design. Εργαζόμουν προσωρινά σε βιοτεχνία ρούχων, εγώ κυρίως με styling έχω ασχοληθεί», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την μητέρα της, η νικήτρια του έκτου κύκλου είπε: «Η μαμά συγκινήθηκε πάρα πολύ. Κατέβαινε συνέχεια από Θεσσαλονίκη και με βοηθούσε, δηλαδή άφηνε τη δουλειά της και ερχόταν εδώ».

Επίσης, σημείωσε: «Πήγα στα Γιάννενα, στην Αρχιτεκτονική, αλλά δεν την τέλειωσα. Ήθελα να ασχοληθώ με fashion design, γι’ αυτό μπήκα Αρχιτεκτονική. Είχα δει ότι πολλοί σχεδιαστές είχαν τελειώσει Αρχιτεκτονική και λέω εκεί είμαστε».

Ερωτηθείσα για το τι συμβουλές θα έδινε στα κορίτσια που θα διαγωνιστούν στο νέο κύκλο, απάντησε: «Να μην τα παίρνουν όλα προσωπικά! Να καταλαβαίνουν ότι η αυστηρή κριτική μπορεί να τις βοηθήσει πάρα πολύ, ακόμα και από άτομα τα οποία μπορεί να έχουν μια άλλη αισθητική και να πειραματίζονται και να συνεχίζουν να προσπαθούν ό, τι και αν τους λένε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ