«Μοναχική» πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη

Αρκετοί παρουσιαστές ενημερωτικών εκπομπών επέλεξαν να βρεθούν στα σημεία των πλημμυρών για να μεταδώσουν τις εξελίξεις. Η Ευλαμπία Ρέβη από το ΟΡΕΝ, η Μαρία Αναστασοπούλου από τον ΑΝΤ1 αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου από τον Alpha. Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε μόνος του στο στούντιο στην πρεμιέρα της εκπομπής σήμερα το πρωί.

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Σε αυτή την τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου από τον Άγιο Θωμά Λάρισας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ