Μην χάσετε το real taste & style σήμερα με τη Realnews

Μην χάσετε το real taste & style σήμερα με τη Realnews

Μην χάσετε σήμερα 9 Φεβρουαρίου το περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί μαζί με τη Realnews.                                                                                 

ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ

Το πρώτο τεύχος του real taste & style για το 2014 κρύβει μια ευχάριστη γευστική έκπληξη για τους αναγνώστες, καθώς εγκαινιάζει τη συνεργασία του περιοδικού με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, η οποία κάθε μήνα θα μοιράζεται τα μυστικά των συνταγών της μαζί μας.    

Για να την καλωσορίσουμε της ζητήσαμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα και η Μαρία μας άνοιξε την ψυχή της σε μια συνέντευξη γεμάτη προσωπικές αποκαλύψεις, μυρωδιές, μπαχαρικά και μνήμες που την οδηγούν σε γευστικά ταξίδια.

«Παλιά οι μάγειρες, οι ζαχαροπλάστες δεν μοιραζόντουσαν τα μυστικά τους και πολλές συνταγές έχουν χαθεί. Εμένα μ’ αρέσει να τα μοιράζομαι όλα!»

Αυτά και άλλα πολλά δηλώνει η Κωνσταντινοπολίτισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου στο περιοδικό real taste & style.  Ελάτε να μαγειρέψουμε αποκλειστικά μαζί της 15 συνταγές, φτιαγμένες με αγάπη και βασισμένες στις πολίτικες μνήμες της.

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ                                                                                  

Γνωρίστε τον γαστρονομικό του χάρτη!         

«Τα δικά μου δείπνα έχουν πάντα ένα θέμα. Δεν με νοιάζει αν οι καλεσμένοι μου θα είναι διάσημοι, με νοιάζει να μου κάνουν match στο τραπέζι», αποκαλύπτει ο Λάκης Γαβαλάς.

 

8 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΕΦ

8 νέοι, κορυφαίοι και βραβευμένοι σεφ μοιράζονται μαζί μας το δικό τους ξεχωριστό μενού. Οι Γιώργος Γεράρδος, Νίκος Καραθάνος, Σταύρος Γιαννακόπουλος, Ανδρέας Λαγός, Μιχάλης Νούρλογλου, Γκίκας Ξενάκης και Γεωργιάνα Χιλιαδάκη με τον Νίκο Ρούσσο υπογράφουν συνταγές φτιαγμένες με τη δική τους ιδιαίτερη γευστική υπογραφή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ