Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το περιοδικό Real Taste & Style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το περιοδικό Real Taste & Style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου με τη Realnews που κυκλοφορεί:

  

ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ – ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 

Το πρώτο μυθιστόρημα της Διδώς Σωτηρίου.

Μια προσωπική αφήγηση που ξεκινά από το Αϊδίνι το 1918, περνάει μέσα από τη Μικρασιατική Καταστροφή και καλύπτει 25 χρόνια σύγχρονης Ιστορίας.

REAL TASTE & Style

Καλωσορίζουμε την Μαρία Εκμεκτσίογλου με 15 συνταγές από την Πόλη και 8 ταλαντούχοι, βραβευμένοι σεφ προτείνουν το δικό τους μενού.

Η REAL NEWS ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

2 εισιτήρια για την παράσταση που επιθυμείτε στην τιμή του ενός.

Την Κυριακή (9-2) στη Real News εκπτωτικά κουπόνια για τις εξής παραστάσεις:

 

Θέατρο Άλφα: Ένας εχθρός του λαού του Χένρικ Ίψεν με τους: Στέφανο Ληναίο, Έλλη Φωτίου, Χρήστο Κελαντώνη, Στράτο Σαμαρτζή, κ.ά. 20 ευρώ τα 2 άτομα.

Θέατρο Αθηνά: Δεν ακούω δε βλέπω δε μιλάω του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Σκηνοθεσία Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Με τους Σπύρο Πούλη, Κώστα Απoστολάκη, Σπύρο Σπαντίδα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 20 ευρώ τα 2 άτομα.

Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη: Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Με τους: Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Τζόυς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Παντελή Καναράκη. 20 ευρώ τα δύο άτομα.

Θέατρο Μπρόντγουαιη (παιδική σκηνή): Ο παπουτσωμένος γάτος. Σκηνοθεσία Γιάννης Λιούμπης. Με τους: Αν.Ρωμανού, Π.Καλομοίρη, Θ.Παπαστάθη, Γ.Λιούμπη. 10 ευρώ τα 2 άτομα.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ GOODY’S DELIVERY

Αυτή την Κυριακή, η Realnews προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 6€ στην υπηρεσία Goody’s Delivery για κάθε παραγγελία από 18 ευρώ και άνω.

Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα, πάρτε τηλέφωνο στο 18365 και απολαύστε μοναδικές γεύσεις Goody’s! Το κουπόνι ισχύει για ένα μήνα.

 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΒΙΣΣΗ – ΡΕΜΟΣ

Εκπτωτικό κουπόνι για να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση

«Ένα ή Κανένα» με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο.

Κόψτε το κουπόνι  που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της Realnews, επικοινωνήστε με το Pantheon για να κάνετε την κράτηση σας και κερδίστε έκπτωση 30% για όλες τις ημέρες των παραστάσεων (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή). Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα, χρησιμοποιείται για μία μόνο φορά και ισχύει για όλες τις ζώνες εισιτηρίων.

 

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου τη Realnews που κυκλοφορεί.

Δείτε το βίντεο με τις προσφορές της Realnews:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ