Μια νύχτα του Αυγούστου: Κίνηση-ματ από τη Μαρία για να πάρει πίσω το παιδί της

Στο έκτο επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», που μεταδίδεται απόψε, στις 22:00, η Μαρία δεν μπορεί να αντέξει μακριά από το κοριτσάκι της και αποφασίζει να κάνει τη μοναδική κίνηση που μπορεί να βοηθήσει, ώστε να το πάρει πίσω. Την ίδια ώρα, η μικρή Σοφία θέλει να επιστρέψει στους γονείς της, ενώ ο Μανώλης τρομάζει με τα αισθήματα που αρχίζει να αναπτύσσει για τη Ρηνιώ.

Επεισόδιο 6ο: «Μικρά θαύματα»

Η Μαρία και ο Νίκος βρίσκονται στη σπαραχτική θέση να πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς την κόρη τους, την οποία κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα. Παλεύουν να την πάρουν πίσω από την Όλγα, αλλά αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τελικά, η Μαρία παίρνει μια απόφαση που είναι η μόνη της επιλογή για να ξαναπάρει πίσω το παιδί της.

Μια απόφαση πολύ δύσκολη, αλλά μοιάζει η μόνη λύση. Την ίδια στιγμή, η Αγάθη ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν με την ελπίδα πως ο Σταύρος θα έρθει επιτέλους, ενώ ο Μανώλης νιώθει τη Ρηνιώ πλέον πολύ κοντά του και αυτό τον φοβίζει. Ο Ανδρέας καλείται να αποφασίσει αν θα συγκαλύψει ή όχι έναν φόνο…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ