Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική συνάντηση

Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική συνάντηση

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Η Γερμανού Ξανάρχεται», το βράδυ της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 υποδέχτηκε τη Μαρία Ιωαννίδου και δεν δίστασαν να ξεδιπλώσουν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πολυτάραχη σχέση της με τον Βαγγέλη Σειληνό, τον γάμο σε ηλικία 17 ετών, το ισχυρό «εγώ» της, που οδήγησε στο τέλος του πρώτου γάμου της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αναγκάστηκε να διακόψει κάποιες εγκυμοσύνες την εποχή εκείνη, επιλογή στην οποία, όπως παραδέχτηκε η ίδια, οδηγήθηκε αναγκαστικά λόγω της ιδιαίτερα ταραχώδους σχέσης με τον αξέχαστο χορευτή του ελληνικού κινηματογράφου.

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό, τον άγνωστο χωρισμό τους και την επανασύνδεσή τους μετά από «διάλειμμα» τριών ετών, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη μάχη της με τον καρκίνο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποκαλύποντας παράλληλα πως στη διαθήκη της, εμπεριέχεται και το όνομα της Ναταλία Γερμανού.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ