«Μετά τη φωτιά»: Οργισμένη ανάρτηση της σεναριογράφου της σειράς Ρένας Ρίγγα – «Είμαστε αναλώσιμοι»

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε ανήμερα την Πρωτοχρονιά η είδηση πως η σειρά «Μετά τη φωτιά» ολοκληρώνεται πρόωρα και δη άμεσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, η σεναριογράφος της εν λόγω δραματικής δουλειάς δεν έκρυψε στα social media την προσωπική της οργή και στεναχώρια για αυτή την εξέλιξη.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση. Όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση. Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά. Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι. Ένας για όλους και όλοι για τον ένα. Νόμιζα.

«Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση. Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι. Όποτε εξυπηρετούμε μόνο. Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό».

«Υπάρχουν και κάποιοι δυσεύρετοι ευαίσθητοι που σε παίρνουν να σου το πουν μαλακά. Σπάνιοι» καταλήγει η σεναριογράφος Ρένα Ρϊγγα στην μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ