Μετά τη Φωτιά: Η Ειρήνη στην αστυνομία για τον Αλέξανδρο – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς, «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Η Ιωάννα και η Ιόλη φεύγουν, αλλά πόσο μακριά θα καταφέρουν να φτάσουν; Ο Άρης μαθαίνει την αλήθεια και ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα τσακίσει την Ιωάννα.

Πώς θα σώσει, για άλλη μια φορά, ο Οδυσσέας την Ειρήνη και πώς θα βοηθήσει την Ιωάννα να ξεφύγει; Ειρήνη και Αλέξανδρος φτάνουν στα άκρα και πλέον είναι ο λόγος του ενός εναντίον του άλλου. Ο Τάσος βλέπει για πρώτη φορά την Ανθή. Θα την αναγνωρίσει;

Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδιο

Η Ειρήνη αποφασίζει να καταθέσει επίσημα στην αστυνομία ότι ο Αλέξανδρος ευθύνεται για τον θάνατο της Ανθής. Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και να το σκάσει με την Ιόλη, αλλά εκείνος θα βρει ένα στοιχείο που θα τον φέρει και πάλι στα ίχνη της.

Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων που την πιέζουν και την κατηγορούν για τη φωτιά. Λίγο πριν καταρρεύσει, έρχεται ο Οδυσσέας και την φυγαδεύει… Η Ανθή, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, συναντάει για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο…

Δείτε Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Η Ιωάννα και η Ιόλη παίζουν… «κρυφτό» με τον μπαμπά

Η Ειρήνη στην αστυνομία για τον Αλέξανδρο

Λίγο πριν τη συνάντηση Ανθής – Τάσου

Δείτε το trailer

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ