Μείνε στο σπίτι – Το enikos.gr είναι παντού για σένα

Στο πλαίσιο εφαρμογής των κανόνων προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού και με απόλυτη ψυχραιμία, το enikos.gr προσαρμόζει τη λειτουργία του προλαμβάνοντας για όλους τους συνεργάτες του, αλλά παράλληλα συμβάλλει και στο ουσιαστικό μήνυμα να περιορίσουμε όλοι μας τις μετακινήσεις, τον συνωστισμό και τις εξόδους μας. Όχι μόνο ενδυναμώνει την ενημέρωση, αλλά μετατρέπεται και σε ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους τους αναγνώστες που έχουν μείνει στο σπίτι.

Με διαδραστική λειτουργία, η ομάδα του enikos.gr, όλο το 24ωρο, επικοινωνεί με όποιον αναγνώστη το επιθυμεί, για όποια πληροφορία χρειαστεί σε σχέση με την πανδημία του Covid 19. Βοηθά κάθε ενδιαφερόμενο, με πληροφόρηση που μπορεί να παρέχει έπειτα από ρεπορτάζ και αναζήτηση. Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή της έγκυρης ενημέρωσης και γινόμαστε ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των πολιτών και των υπηρεσιών ή των αρμόδιων φορέων. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με στόχο τη μετάδοση της απόλυτα διασταυρωμένης είδησης αλλά και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας με τους εξής τρόπους:

-Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία, βίντεο ή καταγγελία, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

-Mέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ