Μεγάλος καβγάς on air μεταξύ Λιάγκα – Μπέου: «Εσύ έλεγες ότι δεν θες τα παιδιά σου να γίνουν γκέι» – «Κλείσ’ τον τώρα»

Ένας μεγάλος καβγάς σημειώθηκε σήμερα (28/11) στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, τονίζοντας πως ακόμη δεν θεωρεί λάθος την δήλωσή του αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, δίνοντας ως παράδειγμα τα όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας όταν παρουσίαζε εκπομπή μαζί με τη Φαίη Σκορδά στο παρελθόν.

«Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου Φαίη Σκορδά, είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι» είπε ο δήμαρχος Βόλου. Σε αυτό το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε εκτός εαυτού, και του απάντησε πως:

«Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα. Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι. Και δεν θέλω τον κύριο Μπέο ξανά στην εκπομπή. Τέλος! Και γιατί τον έβγαλα; Γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Και το ό,τι είπα πριν από μερικά χρόνια, το είπα τελείως διαφορετικά. Και να το πούμε τι είπα, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ΄έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου παιδιά. Αλητείες σε εμένα όχι!» είπε ο παρουσιαστής.

Σχετικά με την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο δήμαρχος Βόλου σε νεαρό πλημμυροπαθή, ρίχνοντάς του χαστούκι, ο κ. Μπέος ανέφερε πως «ήταν ακραίο, μου έβρισε την μάνα, έκλεισε τον δρόμο, έκανε πολλά. Όμως αυτός είμαι. Αληθινός, αυθόρμητος, ειλικρινής, δεν προσποιούμαι», με την δημοσιογράφο Άρια Καλύβα να του απαντά σε υψηλούς τόνους.

Άρια Καλύβα: Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε στον άνθρωπο που ραπίσατε. Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε, και δεν την ακούσαμε ποτέ.

Αχιλλέας Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι γιατί ήταν γλυκό.

Α.Κ.: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

Αχιλλέας Μπέος: Να μην σου αρέσει. Και εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς. Δεν με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια.

Τάσος Τεργιάκης: Στα 50 μας, ήρθατε να μας πείτε “αγόρια”, ειρωνικά. Είμαστε 50 ετών οικογενειάρχες και μας ακούν και τα παιδιά μας. Αφήστε τα ειρωνικά. Αν εσένα δεν σε νοιάζει που σε ακούνε τα παιδιά σου, εμένα με νοιάζει. Και άσε τα ειρωνικά τα “αγόρια” και τα “κορίτσια”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ