«Μαύρο Ρόδο»: Το Twitter «ξενέρωσε» με τον Γεράσιμο που χάλασε τη «φάση» με τον Πέτρο

Το… στοίχημα στη μάχη του τηλεκοντρόλ έχει κερδίσει η νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», με το κοινό να περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Σε κάθε επεισόδιο το hastag της σειράς γίνεται trend στα κοινωνικά δίκτυα και εν προκειμένω στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν όσα παρακολουθούν επί της οθόνης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 25 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές σχολίασαν τη συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ, αλλά και του Θέμη και της Ηγουμένης.

Με κομμένη την ανάσα περιμένει το τηλεοπτικό κοινό τις εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» που έχει κερδίσει το στοίχημα στη μάχη του τηλεκοντρόλ.

Στην πρώτη περίπτωση είδαμε τον Πέτρο να ξεμοναχιάζει ξανά την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο να «τρέχει» να τους χωρίσει και να εισπράττει γερό «κράξιμο» από τους τουιτεράδες που ούτε κατά διάνοια δεν τον θέλουν να σμίγει με τη γλυκιά μοναχή. Παράλληλα, διάβασαν και το μυαλό της Ελισάβετ αποκαλύπτοντας τις κρυφές της σκέψεις για τον γοητευτικό Καστρινό.

Από την άλλη το ενδιαφέρον κέντρισαν φυσικά ο Θέμης και Ηγουμένη Φιλαρέτη, οι πλέον αγαπημένοι των τηλεθεατών, που χοροπήδησαν από χαρά βλέποντας τον «Δούκα» και τη «Μυρσίνη» να ξανανταμώνουν έστω και στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ