Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Λουκίας Παπαδάκη στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή του MEGA, «Έλεος!». Η ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο.
«Πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον σίριαλ. Πρέπει να ξέρει κι ο κόσμος που μας ακούει ότι είναι απαραίτητο να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Πρέπει να σε ενθουσιάζει και να χαίρεσαι κάθε μέρα που πας. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Σε απλά ελληνικά η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό. Δεν το έχει τσακίσει ακόμη» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.
«Το πάει προς το τσάκισμα κάποια στιγμή. Πόσα χρόνια πια;» ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια.
«Ρασάτο θα είναι καλύτερο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά, θα είναι εξαιτίας της εκπομπής. Το “Μαύρο Ρόδο” και αυτή η τηλεοπτική περίοδος ήρθε έπειτα από 2,5 χρόνια εξορίας λόγω πανδημίας» σημείωσε.