Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πολιορκείται από τον Πέτρο – Τι θα δούμε στα 3 νέα επεισόδια

Τρία νέα επεισόδια για τη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» την επόμενη εβδομάδα. Η Ελισάβετ πολιορκείται από τον Πέτρο, ενώ καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και φέρνουν τους ήρωες σε σύγκρουση. Όσα θα δούμε από την Κυριακή 9 έως και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 3 (Κυριακή 9 Οκτωβρίου)

O Πέτρος επιχειρεί να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα. Ο Θέμης ψάχνει την Αγγελική, που λείπει πάλι απ’ το σπίτι. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό. Η Αγγελική καλεί τον Θέμη στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 4 (Δευτέρα 10 Οκτωβρίου)

Ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να μιλήσει στην Ελισάβετ για να την ηρεμήσει. Όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Ο Καστρινός προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Αγγελική, αλλά ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια. Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ. Όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, όχι όμως και η Αλεξία.

Η Πολυξένη συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η Αυξεντία κρύβει ένα τρομερό μυστικό για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι το οποίο συνεχίζει να τη στοιχειώνει.

Μαύρο Ρόδο, Επεισόδιο 5 (Τρίτη 11 Οκτωβρίου)

O Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο. Ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην Ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της.

Ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο. Ο Θέμης ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ ο Βίκος ωθεί τα πράγματα στα άκρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελισάβετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ