MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία – «Αχ Θεέ μου, βαρέθηκα»

Την πιο ευάλωτη πλευρά της έδειξε η παίκτρια του MasterChef, Μαρία Ματσούκαρου στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από τη συχνότητα του Star.

MasterChef: Επικός ο Σωτήρης Κοντιζάς – Έκανε αφιέρωση στον Κουτσούμπα με… ποίημα

Τόσο τα λόγια της Στέλλας Κατσέ για εκείνην όσο και η νέα απαιτητική δοκιμασία φαίνεται πως έφεραν στα όρια της την διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Mιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η Μαρία Ματσούκαρου ανέφερε: «Σήμερα μαγείρευα και ένιωθα ότι θα μου κρίνει τα φαγητά η γιαγιά μου. Όταν θα φύγω από εδώ πέρα, θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάω να της μαγειρέψω και έχω πάρα πολλά πράγματα να μάθω από αυτήν. Για μένα είναι παράδοση, γενικά, ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει και είναι χρέος για εμάς που αγαπάμε, υποτίθεται, την μαγειρική να τα μάθουμε αυτά μετά να πηγαίνουμε να μαθαίνουμε άλλα των άλλων».

MasterChef: Τρελό μπιφ Πωλίνας και Στέλλας με Μαρία – Οι «κακίες» πέφτουν βροχή

«Λέω ό,τι νιώθω και δεν με ενδιαφέρει, όποιος με συμπαθεί… Βαρέθηκα. Αχ, Θεέ μου… Ο καθένας με τις απόψεις του, ο καθένας με τις μαγειρικές του αλλά εγώ πρέπει να αρχίσω να οργανώνω το μυαλό μου γιατί ειλικρινά έχω χαθεί λίγο εδώ μέσα με όλα αυτά που γίνονται. Πρέπει λίγο να αρχίσω να αφιερώνω χρόνο μόνο στη μαγειρική και όποιοι θέλουν να είναι δίπλα μου και ταιριάζουν μαζί μου, να κάνουμε παρέα και μέχρι εκεί» πρόσθεσε, επίσης, η παίκτρια του MasterChef στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ