Masterchef: Ξεσπά η αδελφή του Γιώργου – “Δεν ήθελαν να επιστρέψει” – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η αδελφή του Γιώργου Λασκαρίδη, Ρενάτα. Η αδελφή του παίκτη του Masterchef αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και την επιστροφή του στο παιχνίδι.

«Το περίμενα να αποχωρεί. Όταν είδα πόσο χαλαρός ξεκίνησε να μαγειρεύει, κατάλαβα ότι μάλλον δεν δίνει τον εαυτό του. Δεν του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στους φίλους του. « Έφυγε χαρούμενος, οπότε όλα καλά. Δεν είναι δεύτερη ευκαιρία η επιστροφή του. Είναι σαν να βγήκε από κερδισμένη ομαδική, να πήγε να δοκίμασε τα γκουρμεδιάρικα που δοκιμάζουν μετά από κάθε δοκιμασία και να ξαναμπήκε μέσα στο σπίτι. Είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο Γιώργος. Ποιος θέλει τον Γιώργο μέσα στο σπίτι; Ποιος θέλει ένα φαβορί μέσα στο παιχνίδι; Κανείς!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρενάτα Λασκαρίδη.

«Όπως είπε και ο ίδιος, δεν ήθελε να βγει από το παιχνίδι, γιατί δεν δόθηκε η ευκαιρία στην Κατερίνα να τον πετάξει εκείνη έξω. Έχει και άλλες κόντρες. Έχει και τη Ντέμη, τη Μαρία. Νομίζω ότι πλέον η Κατερίνα έχει αρχίσει να νιώθει παραγκωνισμένη» πρόσθεσε η αδερφή του Γιώργου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ