MasterChef: Ξεκινά νέα εβδομάδα με “οικολογικό χαρακτήρα” – Το αρνητικό σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε διαγωνιζόμενο

Το MasterChef επιστρέφει απόψε με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο, στο οποίο οι 15 επίδοξοι παίκτες συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι με στόχο το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Σε προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού του Star οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την επιστροφή της Ελπίδας Μορφούλη, του Νίκου Μπέρκα, του “Μπόμπαινα” και της Βασιλικής Δροσάτου, με τους παίκτες του MasterChef από 11 να γίνονται 15.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί για την Δευτέρα ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνει στην τελική 15αδα ότι η νέα εβδομάδα στον διαγωνισμό θα έχει “οικολογικό χαρακτήρα”. Οι παλιοί παίκτες που γύρισαν ξανά στον διαγωνισμό, μαζί με τους υπόλοιπους σεφ, βάζουν τα δυνατά τους στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι παίκτες του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής αναμετρώνται μαγειρικά για να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές με το πιάτο τους, όμως φαίνεται ότι για κάποιον η ημέρα “δεν είναι καλή”, όπως λέει στο τρέιλερ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ