MasterChef: Ξανά αρχηγός της μπλε ομάδας ο “Μπόμπαινας” – Οι πρώτες του δηλώσεις

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στον Γιάννο, ο οποίος ήταν ο νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας, τα πλεονεκτήματα του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κριτής, ο Γιάννος είχε το δικαίωμα να κάνει δυο αλλαγές μεταξύ των ομάδων. “Μπορείς να δώσεις έναν παίκτη, να πάρεις έναν παίκτη. Να πάρεις δύο παίκτες, να δώσεις δύο παίκτες. Ακόμη ένα πλεονέκτημα αν θέλεις είναι να ορίσεις αρχηγό στην μπλε ομάδα, γιατί δεν έχει. Είχαμε και την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη και έχετε μείνει 15”.

Πριν αποφασίσει, ο Γιάννος ζήτησε να κάνει μια σύσκεψη με τον Γρηγόρη. Στο “πηγαδάκι” που σχηματίστηκε προστέθηκε και ο Μάριος.

Αφού αποφάσισαν τι αλλαγές θα κάνουν, ο Γιάννος ανακοίνωσε στην συνέχεια στους διαγωνιζόμενους ότι επέλεξαν να βάλουν αρχηγό στη μπλε ομάδα ξανά τον “Μπόμπαινα”. “Θα βάλουμε την Φανή στους Μπλε και θα πάρουμε το Τζόναθαν πίσω” είπε ακόμη ο Γιάννος.

Στους κριτές που ζήτησαν τον λόγο των επιλογών του αυτών, ο Γιάννος είπε ότι “Η Φανή ήταν μέλος στους Μπλε, πήγε στη κόκκινη ομάδα και τελευταία υπάρχει μια μικρή αναστάτωση μεταξύ δύο ατόμων. Νομίζω ότι στρατηγικά μπορεί να φέρει ταραχή στην μπλε ομάδα”.

“Γιατί επιλέξαμε Τζόναθαν;” τον ρώτησε στην συνέχεια ο συγκεκριμένος σεφ, με τον Γιάννο να απαντά ότι “Έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει και να προχωρήσει η κόκκινη ομάδα πιο μπροστά”.

Όσο για την επιλογή του Δημήτρη για την θέση του αρχηγού στη μπλε ομάδα ο Γιάννος είπε ότι “Ο Μπόμπαινας έχει μεγάλες μαγειρικές γνώσεις. Δύο φορές δεν απέδειξε ότι μπορεί να βάλει την μπλε ομάδα μπροστά. Νομίζω είναι η τελευταία του ευκαιρία να το αποδείξει σήμερα.”

Ο “Μπόμπαινας” από την άλλη μεριά, μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού μαγειρικής, μοιράστηκε την άποψή του όσον αφορά στην απόφαση του Γιάννου να τον επαναφέρει στην θέση του αρχηγού. “Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ της ομάδας. Με κάνει αρχηγό γιατί με εκτιμάει. Το νιώθει από την καρδιά του ότι έχω να δώσω στο παιχνίδι. Ότι είναι η εμπειρία μου τέτοια που θα βοηθήσει στο παιχνίδι. Δεν θέλει να μου κάνει κάποια ζημιά ή κακό. Μου λέει Ταϊρίδη μπες εκεί που πρέπει να μπεις” ανέφερε.

Ακόμη, τις αποφάσεις του Γιάννου σχετικά με τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις στις ομάδες σχολίασαν με την σειρά τους οι παίκτες της μπλε, αλλά και της κόκκινης ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ