Masterchef: Βγήκαν τα μαχαίρια στην ψηφοφορία αποχώρησης – Τι έκανε έξαλλη τη Ντέμη – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός έγινε στη χθεσινή ψηφοφορία αποχώρησης του Masterchef. Συγκεκριμένα, η Ντέμη Γεωργίου επιτέθηκε στον Γιώργο Λασκαρίδη με αφορμή τον τρόπο που αντέδρασε στην ομαδική δοκιμασία, για τα όσα είπε για την ίδια και για τους λόγους που την ψήφισε.

«Σέβομαι πάρα πολύ όσα μου είπες, παίρνω πλήρως την ευθύνη για την παντζαροσαλάτα, καταλαβαίνω ότι ήταν μία παντζαροσαλάτα η οποία έχει παίξει πολύ. Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τα άγχος σου είναι δικό σου πρόβλημα. Το ό,τι κάποιος έρχεται και σου λέει για να βοηθήσει την ομάδα “Γιώργο επειδή είναι τεχνικό, θέλεις να το κάνεις; Και αντάλλαξέ το με ό,τι θέλεις”, και μου δίνεις τα παστινάκια να κάνω. Ήρθα δέκα φορές και ρώτησα “Γιώργο τι να κάνω;” Με έκανες χθες να αμφισβητήσω τον εαυτό μου για το ποια είμαι μέσα στις κουζίνες και γι’ αυτό δεν μίλησα καθόλου στο συμβούλιο», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

«Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και ξέρουν όλοι γενικότερα όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά και αυτοί που βλέπουν έξω με τι ηρεμία ήρθα και σε έπιασα από τον ώμο και σου είπα” Γιώργο θέλεις να ανασυνταχθούμε και να δούμε πως θα στήσουμε τα πιάτα;”. Τις ευθύνες εγώ δεν τις μοιράζομαι για το αρνί. Τρέμω γιατί έχω ακούσει για σένα, έχω δει για σένα, σε θεωρούσα φίλο μου πάνω απ’ όλα και το να με εκθέτεις μαγειρικά ενώ έχεις δει πώς δουλεύω είναι απαίσιο. Με εκθέτεις μαγειρικά όταν εγώ είμαι δέκα χρόνια στις κουζίνες κι εσύ είσαι 4 και μου λες ότι εγώ αγχώνομαι και σε έκανα να αγχωθείς και δεν έβγαλες το πιάτο σου, ενώ μπορούσες να μου δώσεις 15 παρασκευές να κάνω και επέλεξες να μου δώσεις ένα παστινάκι, είσαι αστείος ρε φίλε. Δεν με νοιάζει να ακούσω, έχω ακούσει πολλά από εσένα», πρόσθεσε η παίκτρια του Masterchef.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ