MasterChef: Τρία μαγειρικά ζευγάρια διεκδικούν τις λευκές ποδιές σε δυνατές μονομαχίες στην κουζίνα

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την δεύτερη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών, στην οποία οι πρώην παίκτες του διαγωνισμού θα αναμετρηθούν σε δυνατές μαγειρικές μονομαχίες.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε ότι η παίκτρια που κέρδισε, με το πιάτο που παρουσίασε στους σεφ κριτές, την επιστροφή της στον γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, ενώ ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι ήταν ο Γιώργος Μελανδίνος. Ακόμη, το πιάτο που ξεχώρισε μαζί με αυτό της Ελπίδας Μορφούλη ήταν του Γρηγόρη Γιαννόπουλου, ο οποίος και έχει στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία που ακολουθεί.

Σύμφωνα με το τρέιλερ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει στους πρώην παίκτες ότι θα διαγωνιστούν σε ζευγάρια, με τον έναν να μονομαχεί εναντίον του άλλου.

“Τρεις λευκές ποδιές περιμένουν” λέει στο βίντεο ο Σωτήρης Κοντιζάς στους διαγωνιζόμενους. Ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να τις κερδίσουν και να οδηγηθούν τελικά εκ νέου στο σπίτι;

Στο τρέιλερ οι διαγωνιζόμενοι στον εξώστη εμφανίζονται να παρακολουθούν με προβληματισμό τους πρώην παίκτες να μαγειρεύουν στη δοκιμασία.

“Λευκή ποδιά παίρνει σήμερα και επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef… ” ανακοινώνει ο Σωτήρης Κοντιζάς στους πρώην διαγωνιζόμενους. Ποια θα είναι όμως τα αποτελέσματα;

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ