MasterChef: Το πλεονέκτημα του Γιάννου – Η αντίδραση της Ελισάβετ προς τους κριτές – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετός άγχος, πίεση, αλλά και παράπονα είχε η δοκιμασία του επεισοδίου της Τετάρτης του MasterChef, καθώς φαίνεται τα περιθώρια να έχουν στενέψει, αφού έχουν μείνει μόνο 11 διαγωνιζόμενοι προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Αυτή τη φορά, καλεσμένη στη δοκιμασία της Τετάρτης, για να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ήταν η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Πατρίτσια Φαλτσινέλι.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν, με τον Γιάννο να έχει το πλεονέκτημα να διαλέξει πρώτος απ’ όλους παίκτες και να πάρει στην ομάδα του, όποιον ήθελε, αφήνοντας έτσι την Ελισάβετ στους πιο άπειρους.

Η Ελισάβετ ως αρχηγός της μπλε ομάδας προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, παρόλα αυτά όταν πήγαν οι κριτές να τη συναντήσουν εκείνη εξέφρασε τον προβληματισμό της.

«Εντάξει, ας το καταπιώ κι αυτό. Η επιλογή των παικτών… Τίποτα δε μου άφησε, τους πήρε όλους. Εντάξει δεν τους αδικώ όμως, είναι οι καλύτεροι! Μαγειρεύουμε με την καρδιά μας αλλά δεν έχουμε μεγάλη μαγειρική εμπειρία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα θα χρειαζόμασταν λίγο τεχνική παραπάνω», είπε με παράπονο η Ελισάβετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ