MasterChef: Τι είπε ο Κώστας Νταλιάνης για την αποχώρησή του – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δοκιμασία αντιγραφής υποβλήθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες του MasterChef. Συγκεκριμένα ο Κώστας Νταλιάνης, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου, αναμετρήθηκαν στην αντιγραφή του πιάτου του Θοδωρή Μωυσίδη.

Νικητής σε αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος ανέβηκε στον εξώστη και παρακολούθησε από εκεί τη δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία “πάλεψαν” οι Κώστας Νταλιάνης, Γιώργος Λασκαρίδης και Σταύρος Γεωργίου.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον δημιουργό του πιάτου, τον Θοδωρή Μωυσίδη δοκίμασαν, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων και βγήκαν έξω όπου τους ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα. Έτσι, ο Γιώργος Λασκαρίδης βαθμολογήθηκε με 32 πόντους, ο Σταύρος Γεωργίου απέσπασε 27 βαθμούς ενώ ο παίκτης που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Κώστας Νταλιάνης με 22 βαθμούς.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι κριτές ρώτησαν τον Κώστα αν πιστεύει ότι είχε έρθει η ώρα της αποχώρησής του, με τον παίκτη να τους απαντάει: «όχι, δεν πιστεύω ότι είχε έρθει η ώρα. Πιστεύω ότι ήρθε η κακιά η ώρα, δυστυχώς δεν τα πήγα τόσο καλά».

«Στεναχωριέμαι γιατί όπως είπες εσύ έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η κακή σου ψυχολογία. Όσο πιο έμπειρος γίνεσαι, αυτό το κομμάτι μπορείς να το αφήνεις λίγο παραπέρα, όταν πρέπει να τα δώσεις όλα. Όσο περνάει ο καιρός, αυτό το κομμάτι θα πρέπει να το ελέγχεις. Θα ήθελα να δω παραπάνω από εσένα, θα ήθελα να σε δω να προχωράς στο διαγωνισμό γιατί νομίζω ότι άργησες να πάρεις μπρος», είπε στον Κώστα ο μέντοράς του Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι για τους ανθρώπους έξω που πίστεψαν σε μένα και τους απογοήτευσα σήμερα. Θα ήθελα να πω συγγνώμη. Απλά, κάποιες φορές ερχόμαστε σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε, είναι πάνω από εμάς και από τις δυνάμεις μας», πρόσθεσε ο Κώστας Νταλιάνης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ