MasterChef: Τα σχόλια των κριτών για το πιάτο της Ελπίδας που την έκαναν να κοκκινήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef η Ελπίδα, η οποία αποτέλεσε μια από τους διαγωνιζόμενους που διεκδίκησε το μεγάλο βραβείο των 10.000 ευρώ, βρέθηκε ενώπιων των τριών κριτών και τους παρουσίασε το πιάτο που ετοίμασε. 

Αρχικά τους εξήγησε ότι το πιάτο της αποτελείται από αλμυρά μπισκότα με κρέμα τυριού, μαγειρεμένα παντζάρια, μαρμελάδα μήλου και chrispy chicken skin. Αφού την ρώτησαν για το αν όλα τα μπισκότα, που ήταν τρία στον αριθμό, είναι τα ίδια από άποψη υλικών, ο Λεωνίδας Κοντιζάς δεν κρατήθηκε και θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για το πιάτο της που όμως την έκανε να κοκκινήσει.

“Έχει ένα μεγαλύτερο, ένα μικρότερο και ένα μακρόστενο” της είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να τους πλησιάσει και να τους μοιράσει τα κράκερ. Τότε, διαγωνιζόμενοι και κριτές έβαλαν τα γέλια.

«Φυσικά δεν θέλω να μοιράσω τα γεωμετρικά σχήματα στους κριτές», είπε η Ελπίδα, αστειευόμενη.

Τελικά, η Ελπίδα έδωσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο το μακρόστενο κομμάτι, ο Σωτήρης Κοντιζάς διάλεξε το μεγαλύτερο κομμάτι και ο Πάνος Ιωαννίδης το μικρότερο. “Ως αιγόκερως που είναι και με καταλαβαίνει απόλυτα δεν θα με παρεξηγήσει καθόλου που του έδωσα το πιο μικρό μπισκοτάκι. Οπότε τελικά πήγε καλύτερα από ό,τι περίμενα το μοίρασμα” είπε στην κάμερα του διαγωνισμού η Ελπίδα.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ