MasterChef: Τα πλεονεκτήματα της Καλλιόπης, οι καινούργιες ομάδες και οι νέοι αρχηγοί – BINTEO

Ομαδική δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους είχε το μενού του MasterChef της Τετάρτης. Πριν οι παίκτες προχωρήσουν στην μαγειρική αναμέτρηση οι κριτές ανακοίνωσαν στην Καλλιόπη τα πλεονεκτήματά της, ως νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας της Δευτέρας.

Ο Λευτέρης Κουτσόπουλος της γνωστοποίησε ότι εκείνη θα είναι ο αρχηγός της μιας εκ των δύο ομάδων κι στη συνέχεια της είπε να διαλέξει το χρώμα της ομάδας που θα ηγηθεί, με την ίδια να λέει “κόκκινο”. Ο κριτής της είπε ακόμη να ορίσει τον αρχηγό της μπλε ομάδας, με την ίδια να επιλέγει τον Χριστόφορο.

Ακολούθησε η διαμόρφωση των δύο καινούργιων ομάδων, με τους δύο νέους αρχηγούς να διαλέγουν εναλλάξ τους διαγωνιζόμενους που θέλουν στο δυναμικό τους. Πρώτη ξεκίνησε η Καλλιόπη, ως νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας.

Έτσι, η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους εξής διαγωνιζόμενους: Φανή, Ελπίδα, Νικήτας, Μάριος, Νίκος Μπέρκας,”Μπόμπαινας”.
Από την άλλη, τα μέλη της νέας μπλε ομάδας είναι τα εξής: Γιάννος, Παναγιώτης, Νίκος, Βασίλης, Ελισάβετ.

Να σημειωθεί ότι οι επιλογές των δύο αρχηγών όσον αφορά στις ομάδες έγιναν με βάση τη στρατηγική τους σκέψη, αλλά και τις προσωπικές τους συμπάθειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ