MasterChef: Τα “καρφιά” του Ιωάννη για τον Διονύση και τη Μαρίνα

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης που έχει αποχωρήσει από το MasterChef αναφέρθηκε στον Διονύση και τη Μαρίνα που διεκδικούν μία θέση στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

“Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι περνούσαμε πάρα πολύ καλά με τα παιδιά. Μπορεί να ήταν η άμυνα μου στην κάμερα. Τρελαίνομαι να πειράζω τα άλλα παιδιά, μου αρέσουν πάρα πολύ οι φάρσες, κάναμε λίγο παραπάνω χαβαλέ. Περνούσαμε όμορφα μέσα στο σπίτι, μαγειρεύαμε, τρώγαμε. Με τον Παύλο είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν υπήρχε ταινία που να μην είχαμε δει με τον Παύλο στο σπίτι… Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση. Δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαι πιο συμμαζεμένος, πιο ήρεμος. Δεν κρύβομαι. Δεν έκρυψα ποτέ τα συναισθήματά μου. Έτσι μου έβγαινε”, είπε ο Ιωάννης αναφερόμενος στη συμπεριφορά του”, είπε ο Ιωάννης μιλώντας στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου.

“Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός, δεν κρύβει τα λόγια του, είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό. Εγώ αυτό θέλω να του πω, ότι ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη. Όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν τα γνωρίζω επειδή έχω φύγει από το παιχνίδι. Είναι κουραστικό όλο, τον κάνεις και λίγο ήρωα τον άλλον όταν συνέχεια ασχολείσαι με εκείνον, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα”, σημείωσε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

“Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα… Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά… Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ