MasterChef: Συγκλονισμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – «Η μέρα δεν μπορεί να ‘ναι όπως την είχαμε σχεδιάσει»

Το MasterChef ρίχνει αυλαία απόψε με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του μαγειρικού διαγωνισμού.

Αφού αρχικά οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την μαγνητοσκοπημένη τελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής λίγο μετά τις 23:15, ξεκίνησε το live.

Το πιάτο αντιγραφής δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες που όμως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν, να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα και να αναδειχτούν νικητές.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι δύο φιναλίστ ήταν στο στούντιο Καραμάνος και περίμεναν με αγωνία να ανακοινωθούν live τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η τραγωδία με το πολύνεκρο ναυάγιο με τους μετανάστες και κατά την έναρξη του live αυτά ήταν και τα πρώτα λόγια που ακούσαμε.

«Καλησπέρα, ζωντανά από την κουζίνα του MasterChef. Η σημερινή ημέρα δεν μπορεί να είναι όπως ακριβώς την είχαμε σχεδιάσει.

Είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα για πολύ κόσμο δεν είναι. Μια μικρή ανάσα και επιστρέφουμε με τη συνέχεια του φετινού τελικού», είπε μεταξύ άλλων, συγκλονισμένος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ