MasterChef: Σε τρελά κέφια Κουτσόπουλος – Κοντιζάς – BINTEO

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται πως είχαν τα κέφια τους στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας προς αποχώρηση. Όσο η Ελισάβετ, η μια από τους τρεις υποψήφιους, παιδευόταν στην κουζίνα για να ετοιμάσει το πιάτο της, οι δύο κριτές πλησίασαν τον πάγκο της και άρχισαν να την πειράζουν καλοπροαίρετα.

Η Ελισάβετ να τρέχει στην κουζίνα και να βρίσκεται σε πανικό, την ώρα της αναμέτρησης, κι οι δύο σεφ από την άλλη να της κάνουν περιπαικτικά σχόλια. “Ελισάβετ μου τι κάνεις; Σιγά δεν τρέχουμε. Ταχύτητα θέλει η κουζίνα κι όχι βιασύνη” να της λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς, με το αγαπητό δίδυμο να συνεχίζει το κόψιμο και το ράψιμο με τις ατάκες του.

“Μια χαρά, το σημαντικό είναι να έχεις καλή ψυχολογία. Είναι το παν” της είπε λίγο αργότερα ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνέχισε το πείραγμα, ρωτώντας την γιατί τρέμει.

Τότε, η διαγωνιζόμενη δεν άντεξε και τους είπε σε χαλαρό ύφος: “Θέλω να έχω χρόνο να στήσω με την ησυχία μου. Χρειάζομαι 5 λεπτά”. Στο μεταξύ οι δύο κριτές ακολουθούσαν για πλάκα το βήμα της Ελισάβετ, πέρα δώθε, όσο εκείνη έκανε τις εργασίες της στον πάγκο της.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ