MasterChef: Πώς μπορεί μια πατάτα να σε οδηγήσει στον τελικό – Πλάνα από τον ημιτελικό – ΒΙΝΤΕΟ

Η αποχώρηση από την τριάδα και η πρόκριση στον τελικό του MasterChef “παίζεται” απόψε στο Survivor. Διονύσης και Μαρίνα θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια μαγειρική μάχη με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό. Ο φιναλίστ που θα προκύψει από τον αποψινό ημιτελικό, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαργαρίτα. Η πρωινή εκπομπή του Star μετέδωσε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από όσα θα δούμε απόψε και από ότι φαίνεται η αγωνία θα είναι στα ύψη.

“Στο τέλος της σημερινής ημέρας θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Μαργαρίτας” είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς. H πρώτη δοκιμασία για τους δύο παίκτες, όπως ανακοινώνει ο Πάνος Ιωαννίδης έχει ως επίκεντρο την πατάτα και πολύ σύντομα θα μάθουμε πώς μπορεί μια πατάτα να σε οδηγήσει στον τελικό.

“Δυστυχώς κάποιος θα τερματίσει τρίτος και θα πάει σπίτι του” σημείωσε με τη σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τα πιάτα που πρέπει να κάνουν είναι εξαιρετικά δύσκολα, ενώ η Μαρίνα ξεσπά σε κλάματα.

“Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για τα παιδιά” δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής από τον εξώστη η Μαργαρίτα. Ο Διονύσης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος ενώ οι κριτές δοκίμαζαν τα πιάτα. Και οι δύο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανέφεραν ότι είχαν αστοχίες στα πιάτα που ετοίμασαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ