MasterChef: Ποιος κέρδισε τα 5.000 ευρώ – Αυτός ο παίκτης είχε σχεδόν το απόλυτο στις νίκες

Ακόμη μία δοκιμασία, λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες, πέρασαν οι παίκτες του MasterChef, στο επεισόδιο της Τρίτης (03/05).

Η Ελπίδα, ο Γιάννος κι ο Πάνος ήταν οι τρεις επίδοξοι σεφ που διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 5.000 ευρώ στη δοκιμασία της τελικής δεκάδας του MasterChef 2022, με συνολικό έπαθλο τις 10.000.

Με τον Σωτήρη Κοντιζά να ευχαριστεί την Ελπίδα, αφού ανάμεσα στους τρεις είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια, Γιάννος και Πάνος, έμειναν να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλυσε τα πιάτα και των δύο παικτών. «Δύο πολύ ωραίες προσπάθειες, μία λίγο καλύτερη… Αυτή η λίγο καλύτερη κερδίζει τις 5.000 ευρώ και είναι αυτή του Πάνου», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τους συμπαίκτες του να ζητωκραυγάζουν.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος πέτυχε σχεδόν το απόλυτο, αφού πέρα από το Τεστ Δημιουργικότητας, κατάφερε να να κερδίσει και τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες του MasterChef. Από την πρώτη δοκιμασία συγκέντρωσε 2.000 ευρώ κι από την τρίτη άλλες 5.000, οπότε στο σύνολο 7.000 ευρώ.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε συγχαρητήρια και στους δύο, ρωτώντας τον Παναγιώτη τι θα κάνει τις 7.000 ευρώ που συνολικά κέρδισε. Ότι θα πάει κάποιο μακρινό ταξίδι είπε ο επίδοξος σεφ, προσθέτοντας στην κάμερα ότι παρά τη χαρά του θα συνεχίσει στον διαγωνισμό σεμνά και ταπεινά…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ