MasterChef: Η ατάκα που άφησε άφωνο τον Κουτσόπουλο – Ποιος κέρδισε την ασυλία;

Στο επεισόδιο του MasterChef της Πέμπτης, οι κριτές ανακοίνωσαν πως η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία. Έτσι, οι παίκτες της κόκκινης διαγωνίσθηκαν σε έναν αγώνα… ταχύτητας και δεξιοτεχνίας για την ασυλία.

Οι παίκτες του MasteChef έπρεπε να τυλίξουν 50 ντολμαδάκια σε 21 λεπτά και φυσικά όποιος θα τελείωνε πρώτος θα έπαιρνε την πολυπόθητη ασυλία.

Νικήτρια ήταν η Ελπίδα. «Μεγάλη αφιέρωση στη μανούλα για τα ντολμαδάκια και στον σύζυγο γιατί έχουμε και επέτειο!» δήλωσε μετά τη νίκη της.

MasterChef: Η ατάκα που άφησε άφωνο τον Κουτσόπουλο

Οι παίκτες και των δύο ομάδων βρέθηκαν μπροστά στους κριτές προκειμένου να μάθουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.  Την στιγμή που σχολιαζόταν η αρχηγία της Καλλιόπης, ο Νικήτας «πέταξε» μια ατάκα που… άφησε άφωνο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Chef όσο μπόι της λείπει, τόσο καλή είναι. Μην το πάρετε προσωπικά», δήλωσε ο παίκτης του MasterChef, κάτι που όπως είναι λογικό έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν στα γέλια. «Σας είπε κοντό… Το σκότωσες Νικήτα», είπαν μεταξύ άλλων οι υπόλοιποι παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι.

Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είπε κάτι, απλά σήκωσε το φρύδι και δεν σχολίασε κάτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ