MasterChef: Ποιος έφτιαξε το καλύτερο αντίγραφο και πάει στο τελικό του Silver Award;

Το πιάτο αντιγραφής ήταν η δοκιμασία που έμελλε να καθορίσει τον δεύτερο φιναλίστ του Silver Award του MasterChef, που θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Κυψίδη.

Οι μονομάχοι Χριστίνα και Χρήστος μαγείρεψαν χωρίς να έχουν μπροστά τους τη συνταγή, γεγονός που έκανε το έργο τους δυσκολότερο.

«Πολύ πιθανό να έχετε φαβορί και αουτσάιντερ εδώ να πούμε στη συγκεκριμένη δοκιμασία ότι αφού δοκιμάσαμε τα πιάτα είχαμε μια μαγειρικά αμφίρροπη μάχη. Το αποτέλεσμα ήταν δύο πιάτα τα οποία σε κάθε περίπτωση, αν δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο ζητούμενο, θα τα τρώγαμε πάρα πολύ ευχάριστα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαψεύδοντας κάποιους παίκτες που μιλούσαν για εύκολη νίκη της Χριστίνας.

Και στη συνέχεια ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή της αναμέτρησης που ήταν η Χριστίνα: «Αυτός που με την προσπάθειά του ακολουθεί τον Νίκο Κυψίδη στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν 20.000 ευρώ είναι η Χριστίνα».

«Πολύ χαρούμενος που κέρδισε η Χριστίνα, χάλασε τα σχέδια πολλών ατόμων ελπίζω να το κάνει και αύριο να είναι συγκεντρωμένη και να πάρει το έπαθλο», δήλωσε ο συμπατριώτης της, Μάριος, στις κάμερες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ