MasterChef: Ποια ομάδα νίκησε στην πέμπτη ομαδική δοκιμασία – Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στην μπλε και την κόκκινη ομάδα ποια από τις δύο νίκησε στην πέμπτη ομαδική δοκιμασία.

Αρχικά ο κριτής – σεφ ανακοίνωσε στις δύο ομάδες την βαθμολογίες που συγκέντρωσαν για το κυρίως πιάτο, με τους Μπλε να συγκεντρώνουν 28/40 μονάδες. Από την άλλη οι Κόκκινοι συγκέντρωσαν 19/40 μονάδες. “19/40” είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και συνέχισε “Μαζί με τα ντάμπλινγκς στιφάδο είναι οι δύο χαμηλότερες βαθμολογίες σε αυτή την ομαδική”.

Ως αποτέλεσμα, η μπλε ομάδα συγκέντρωσε συνολικά 125 βαθμούς στην πέμπτη ομαδική δοκιμασία, ενώ η κόκκινη ομάδα 137. Έτσι κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Ωστόσο, παρά την νίκη τους, οι Κόκκινοι ήταν δυσαρεστημένοι με την επίδοσή τους σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που συνηθίζουν να παρουσιάζουν.

“Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την κόκκινη ομάδα. Βέβαια, εγώ θα κάνω το σχόλιο. Χωρίς να έχει την επίδοση που μας έχει συνηθίσει. Είτε τεχνικά, είτε δημιουργικά” είπε με την σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολούθησαν τα σχόλια των παικτών της κόκκινης ομάδας για την επίδοσή τους, αλλά και την συνεργασία μεταξύ τους.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ