MasterChef – Παίκτρια αποκάλυψε τη μάχη της με τον κορονοϊό: Είχα τον ιό για έξι εβδομάδες – Πάθαινα κρίσεις

Η Χριστίνα, έδωσε τη μάχη της για να μπει στο σπίτι του MasterChef, αλλά όπως αποκάλυψε πρόσφατα βρήκε νικήτρια από άλλη μια μάχη, πολύ πιο σοβαρή για την υγεία της, αυτή με τον κορονοϊό.

«Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με Covid-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα. Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος» ανέφερε. Το στήσιμο του πιάτου με φύλλα με ευεργετικές ιδιότητες και οι γνώσεις της για τα φύλλα και τα βότανα άφησαν τους κριτές άφωνους. Έφτια

Η Χριστίνα κατάφερε με το εξαιρετικό της πιάτο να εντυπωσιάσει τους κριτές και να πάρει τρία “ναι”, δηλαδή να περάσει στο σπίτι του MasterChef απευθείας.

“Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, μου έκανε εξαιτερικά καλή εντύπωση, από εμένα είναι ναι” είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Μπράβο για το πιάτο σου, πολύ νόστιμο, μεγάλο ναι από εμένα” πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης. “Δεν ήμουν σίγουρος αν είσαι μόνο θεωρία και όχι πράξη. Δοκιμάζοντας το πιάτο σου, ξαφνικά για εμένα όλα έβγαλαν νόημα. Κατάλαβα όσα έλεγες. Το πιάτο σου είναι φοβερό δημιουργικό, τα πάντα δένουν. Εγώ δοκίμασα κάτι εξαιρετικό και ελπίζω να έχω τη χαρά να το δοκιμάσω ολοκληρωμένο. Τρίτο ναι και από εμένα και παίρνεις ποδιά” κατέληξε ο Κοντιζάς.

Exit mobile version