MasterChef: «Πάγωσε» τους κριτές με την αθυροστομία του: «Χρειάζεται να έχεις πολλά κιλά αρχ… για να το κάνεις»

Απέναντι από τους κριτές του MasterChef βρέθηκαν στο νέο επεισόδιο, το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες της μπορντό και της γκρι μπριγάδας. Ο λόγος βεβαίως αυτής της συνάντησης δεν ήταν άλλος από τα αποτελέσματα, μετά σχολιασμού, της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, ωστόσο, ο Κώστας έμελλε να ξεφύγει ολίγον λεκτικά με αποτέλεσμα να «παγώσει» για δευτερόλεπτα τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef. Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η κίνηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προς τον νεαρό παίκτη της γκρι μπριγάδας προκειμένου να τον κάνει να ηρεμήσει και να… προλάβει τα χειρότερα από το στόμα του.

«Σεφ, θέλω να πω κάτι προσωπικά στη Χριστίνα. Άμα θες με ακούς. Μπορεί να είσαι καλύτερη μαγείρισσα από μένα, έχω μερικά χρόνια εμπειρίας παραπάνω από σένα, άμα θες να είσαι αρχηγός πρέπει να πατήσεις πόδι και να περνάει ο λόγος σου».

«Επίσης, αυτό που έχει κάνει τώρα… Δεν μπορώ να το πω κόσμια, χρειάζεται να έχεις πολλά κιλά αρχ@δι@ για να το κάνεις! Δεν υπάρχει άλλη λέξη για τα αρχ@δι@, συγνώμη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός παίκτης του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιχειρούν να τον διαψεύσουν στο τελευταίο του σχόλιο.

«Κοχόνες» αναφώνησε με μιας ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής για να προσθέσει ο άλλος πως «υπάρχουν πάρα πολλές άμα θέλεις να σε βοηθήσω».

«Το λέω όπως θα το λέγαμε και σε μια κουζίνα, σεφ. Γιατί βάζεις στον τάκο άτομα που έχουν να δώσουν πολλά ακόμα στο μέλλον και έπρεπε να σκεφτείς λίγο πιο σφαιρικά. Να πάρεις δηλαδή σαν κριτήριο συνολικά από τις άλλες δοκιμασίες τι έχουν κάνει τα παιδιά που ήταν κάτω στην προετοιμασία και τα παιδιά που ήταν κάτω στο σέρβις» συμπλήρωσε ο Κώστας για να συνεχιστεί η γνώριμη ροή στο νέο επεισόδιο του MasterChef.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ