MasterChef: Ουρλιαχτά, πίεση και νεύρα λόγω της δοκιμασίας – Η γροθιά του Γιώργου στον τοίχο – ΒΙΝΤΕΟ

Με την ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία του τοίχου ήρθαν αντιμέτωποι οι οκτώ παίκτες του MasterChef. Ο τοίχος βρισκόταν ανάμεσά τους και η έλλειψη σωστής… επικοινωνίας έφερε νεύρα και φωνές.

Έπρεπε να μαγειρέψουν χωρίς να βλέπουν, ωστόσο δίνοντας οδηγίες η μία ομάδα στην άλλη… φωνάζοντας. Η φωνή της παίκτριας που επικράτησε ήταν αυτή της Μάρλεν, που στην προσπάθειά της να κερδίσει η ομάδα της, έσπασε τα νεύρα των συμπαικτών της. Μάλιστα, σε κάποια φάση φώναξε με νεύρα στον Τζον «Σταμάτα!», με τον συμπαίκτη της να αντιδράει. Ο δεύτερος που… εκνεύρισε όσο τίποτε άλλο τους συμπαίκτες του, ήταν ο Σταύρος που τα έβαλε με τη Μαρία για τη γκρίνια της. Ο Γιώργος Λασκαρίδης όταν δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους “απέναντι” έριξε μια γροθιά στον τοίχο.

“Παίρνεις τα τσέρκια… Με ακούς Μαρία; Το τέταρτο από το μεγάλο στο μικρότερο” φώναξε ο Γιώργος Λασκαρίδης προς την συμπαίκτρια του. “Πάρε το πιάτο το βαθύ! Το πιάτο αυτό που έχει βαθιά μια τρύπα που έχτισα εγώ προχθές. Το βαθύ. Άκουσε με” συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, χτυπώντας με δύναμη τον τοίχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ