MasterChef: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τη δοκιμασία του τοίχου – Τι είπαν οι παίκτες – ΒΙΝΤΕΟ

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του MasterChef από τη δοκιμασία του τοίχου πρόβαλε η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου-Κου” με τους παίκτες να μοιράζονται την εμπειρία τους.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε: “Το περιμέναμε πως και πως. Γι αυτό ήρθαμε να δούμε τον τοίχο με τη Σπυριδούλα που την ακούγαμε ως τα Λιόσια. Έριξα δυο τρεις τσιρίδες να τη φτάσω αλλά τα ντεσιμπέλ και αυτή η τσιρίδα που έβγαζε από τον οισοφάγο δεν φτάνεται με την καμία. Φωνάζαμε μόνο όταν έπρεπε, τα άλλα παιδιά ξύπνησαν τα δέκα τελευταία λεπτά που είχαν τελειώσει και ήταν λίγο κυριλέ και είπαν να φωνάξουμε να τους αποσυντονίσουμε. Άφησα να τελειώσει ο Διονύσης που είναι και 55 χρονών άνθρωπος και θα τους σταμάταγαν οι φωνές κάποια στιγμή. Με κοίταζε στα μάτια και μου έλεγε θα σε ενοχλώ μέχρι να σπάσεις. Του έριξα ένα βρισίδι να ηρεμήσει κι αυτός. Γέλασε, έφυγε στην άκρη και στήσαμε το πιάτο μας”.

Από την πλευρά του ο Διονύσης είπε: “Η Μάρλεν νόμιζε και έπεσε μέσα ότι ο Γιώργος θα την επιλέξει για αρχηγό”

“Η Μάρλεν φώναζε πολύ και ο Σταυρής. Σίγουρα υπήρχε στρατηγική και στο τέλος ειδικά, που δεν έκαναν κάτι απλά φώναζαν για να μην συνεννοηθούμε εμείς. Είναι στο πλαίσιο του παιχνιδιού αλλά όχι fair play. Να κερδίσω με τη μαγειρική και όχι με ψιλοσαμποτάζ. Η Μαρία εκνευρίστηκε ακόμη μια φορά. Κάποια στιγμή υπήρξε ένα σαμποτάζ παραπάνω από εμένα. Η αντίδραση της Μάρλεν είναι στρατηγική. Σε περίπτωση που χάσει να έχει έναν εύκολο αντίπαλο” είπε ο Μπέλλος.

“Νιώθω αυτήν την ένταση, αυτήν την πίεση ακόμη. Με έχει πιάσει το κεφάλι μου. Πέρυσι που άκουγα τη Σπυριδούλα έλεγε τι φωνάζει αυτή και φέτος την κατάλαβα. Αυτό έκανε και η Σπυριδούλα φώναζε για να μπερδέψει την αντίπαλη ομάδα. Εφόσον δεν το απαγορεύει ο κανονισμός και μας είπαν “κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε” αυτό έκανα σαν αρχηγός Κρητικιά είμαι, τρελή είμαι, ό,τι θέλω κάνω”.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης σημείωσε: “Η Μαρία είναι γκρινιάρα, είναι καλό κορίτσι, πολύ γλυκό κορίτσι, αλλά έχει λάθος πρότυπο μάλλον από τις ταινίες και θέλει να είναι στρίντζω. Θέλω να νικήσω οπότε δεν έβαλαν έναν δυνατό απέναντι”. Επίσης, η Μαρία είπε “πρέπει φέτος να κερδίσει γυναίκα, αν δεν είμαι εγώ αυτή, δεν είναι καμία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ