MasterChef: Ομαδική δοκιμασία με βότανα και ανατροπές

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef τους διαγωνιζόμενους περιμένει μια νέα ομαδική δοκιμασία, από την οποία δεν θα λείψουν οι ανατροπές και οι συγκρούσεις.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί η μαγειρική αναμέτρηση των παικτών θα είναι για άλλη μια φορά εξωτερική, αφού θα διαγωνιστούν στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο.

Οι ανατροπές ξεκινάνε με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας, να καλείται από τον Σωτήρη Κοντιζά να διαλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες;

Οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν τον καλεσμένο τους Κλεομένη Ζουρνατζή, ο οποίος θα δοκιμάσει και θα αξιολογήσει μαζί τους τις μαγειρικές προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

Την ώρα της μαγειρικής αναμέτρησης θα προκύψουν συγκρούσεις και εντάσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων, ενώ, όπως φαίνεται στο απόσπασμα, κάποια προσπάθεια θα αποσπάσει αρνητικά σχόλια.

“Τα τεχνικά στοιχεία του δεν είναι σωστά”, επισημαίνει ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον καλεσμένο να προσθέτει ότι “θα κερδίσει η γεύση”.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ