MasterChef: Οι αρχηγοί, τα πλεονεκτήματα του Γιάννου και το ζητούμενο της ομαδικής δοκιμασίας

Στο αποψινό επεισόδιο στο MasterChef οι κριτές καλωσόρισαν τους διαγωνιζόμενους στην ομαδική δοκιμασία της Ιταλικής εβδομάδας, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τους ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί των ομάδων που θα σχηματιστούν θα είναι ο Γιάννος και η Ελισάβετ, οι οποίοι είχαν νικήσει στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Στη συνέχεια, ο σεφ προχώρησε στα πλεονεκτήματα του Γιάννου, ο οποίος είχε κερδίσει στο Τεστ Γευσιγνωσίας. Ο Γιάννος είχε το δικαίωμα να διαλέξει το χρώμα της ποδιάς του, παίρνοντας την κόκκινη. Έπειτα, επέλεξε και τα μέλη της ομάδας του.

Καλλιόπη, Πάνος, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας και Μάριος πήγαν στην Κόκκινη ομάδα, ενώ στη Μπλε ομάδα η Ελισάβετ πήρε όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους: την Ελπίδα, τον “Μπόμπαινα”, τον Νίκο και τον Χριστόφορο.

Μετά το “ανακάτεμα” και την διαμόρφωση των ομάδων, ο Λευτέρης Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους μάγειρες το ζητούμενο. “Θέλουμε ένα μενού τεσσάρων πιάτων. Το πρώτο στάδιο θα είναι μια μπρουσκέτα με την δική σας φοκάτσια. Το δεύτερο θα είναι βασισμένο στα καπελέτι και το τρίτο στα νιόκι. Το τέταρτο στάδιο, το γλυκό, θα είναι βασισμένο στο κανόλι”, ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους ο σεφ.

Μαζί με τους τρεις κριτές, τα πιάτα των διαγωνιζόμενων αξιολογεί και η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Πατρίτσια Φαλτσινέλι.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ