MasterChef: Ο Βασίλης “καρφώνει” τον Γιάννο για τα όσα είπε περί αρχηγίας του “Μπόμπαινα”

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef ο Γιάννος παραδέχτηκε ότι η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στις δύο ομάδες, με το να πάρει στην δική του τον Τζόναθαν και να στείλει την Φανή στους μπλε, είχε ως στόχο να προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα αυτή. Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή που έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο, αφού επέλεξε να βάλει στην θέση του αρχηγού της μπλε ομάδας για άλλη μια φορά τον “Μπόμπαινα“.

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε την Πέμπτη ο Γιάννος είπε στους κριτές ότι την πήγε στην μπλε ομάδα γιατί είναι γνωστό ότι έχει κάποια προβλήματα με μερικούς συμπαίκτες της κι ότι πράγματι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να “ανακατέψει” τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από τους κριτές για την ηγεσία του Δημήτρη Ταϊρίδη, ο Γιάννος είπε ότι “είναι ένα άτομο που ξέρει πολλά”, ένα άτομο που σέβεται κι ότι “δεν είχε την ευκαιρία να αποδείξει στις προηγούμενες ομαδικές τι μπορούσε να κάνει”. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι “εν μέρει ήθελα να του δώσω και μια ευκαιρία να το αποδείξει”.

Στη συνέχεια, όμως ο Βασίλης έγινε ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στα όσα είπε ο Γιάννος, εκφράζοντας την κριτική του. “Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες ότι στέλνω τον ‘Μπόμπαινα’ για να κερδίσει η ομάδα είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου” είπε ο παίκτης των μπλε και πρόσθεσε “και να λέμε εμείς ‘Μπράβο Γιάννο που μας βοηθάς’. Εγώ θα έλεγα ότι στέλνω τον ‘Μπόμπαινα’ ως αρχηγό για να τα κάνει π@@@@@α. Αυτό θα έλεγα. Στέλνω την Φανή για τον ίδιο λόγο (σ.σ. θα έλεγα εγώ)”.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ