MasterChef: Ο Βασίλης έπαθε.. τσότσο – “Χάθηκε” ο Σωτήρης Κοντιζάς – ΒΙΝΤΕΟ

Στο MasterChef της Πέμπτης οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο όπου και θα τους ανακοινώνονταν οι βαθμολογίες από την χθεσινή ομαδική δοκιμασία. Ωστόσο, πριν από την διαδικασία αυτή, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ερώτηση γεμάτη νόημα στον Βασίλη, ο οποίος έχει την ηγεσία της Μπλε ομάδας, όσον αφορά στον ρόλο του αρχηγού.

«Τώρα που πέρασες κι εσύ από τη θέση του αρχηγού, κοιτώντας στο παρελθόν, το βλέπεις λίγο διαφορετικά; Μήπως έκρινες πολύ χαλαρά τους παλιούς αρχηγούς, χωρίς να έχεις βρεθεί στα παπούτσια τους;» ρώτησε ο σεφ κριτής.

«Μαγειρικά δεν έχω κρίνει κανέναν άσχημα… Μπορούν να το πουν και οι ίδιοι. Είναι δύσκολο κομμάτι. Σεφ έπαθα… τσότσο (σ.σ. κοκομπλόκο) στην αρχή! Μου κόπηκαν τα πόδια, δεν ήξερα πώς μαγειρεύουν όλοι, δεν ήξερα πως ακριβώς να το κάνω», απάντησε με την σειρά του ο Βασίλης, ενώ στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς του έθεσε το εξής ερώτημα: «Νιώθεις ότι δεν είναι για εσένα η θέση του αρχηγού;». «Δεν είπα αυτό σεφ» απάντησε εκείνος.

«Έχω χαθεί στη σκέψη σου» σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Βασίλη να υποστηρίζει ότι την επόμενη φορά, γνωρίζοντας πλέον τα λάθη του, θα τα διορθώσει.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ