MasterChef: O Πάνος Ιωαννίδης “ξέσπασε” σε γέλια με τη στιλιστική επιλογή του Σωτήρη Κοντιζά – ΒΙΝΤΕΟ

Το MasterChef ξεκίνησε και οι κριτές είχαν όρεξη για πειράγματα. Μπορεί το MasterChef να είναι διαγωνισμός μαγειρικής, όμως ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν κρίνουν μόνο τις μαγειρικές ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του «Mystery Box», ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έκαναν την καθιερωμένη βόλτα ανάμεσα στους παίκτες για να τσεκάρουν τα πιάτα που ετοιμάζουν, αλλά και τον τρόπο που δουλεύουν στην κουζίνα.

Σε κάποια στιγμή, ο Πάνος Ιωαννίδης ξέσπασε σε γέλια και δεν μπορούσε να σταματήσει. Τότε στράφηκε στον Σωτήρη Κοντιζά και του είπε: “Δεν μπορώ να σε βλέπω με αυτό το πουκάμισο καθόλου. Έχει κι η μάνα μου ένα αλλά με βάτες. Αυτή είναι η διαφορά”.

«Φίλε να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτήν τη ζήλια σας» απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και απευθυνόμενος σε έναν από τους διαγωνιζόμενους είπε: «Νίκο, σου αρέσει αυτό που φορώ; Μαγειρική είναι η ερώτηση».

«Νίκο δεν επηρεάζεται η βαθμολογία, αν πεις πραγματικά τη γνώμη σου» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος απογοητεύτηκε όταν είδε πως η στιλιστική επιλογή του κριτή του MasterChef άρεσε στον νεαρό παίκτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ