MasterChef: Ο Μάριος “καθαίρεσε” τον Δήμητρη από αρχηγό – Η αντίδραση από τον “Μπόμπαινα”

Σε προηγούμενο επεισόδιο στο MasterChef ο Μάριος κέρδισε το Τεστ Δημιουργικότητας, μαζί με κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία και του ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης απόψε.

Μεταξύ αυτών ήταν και το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στις δύο ομάδες και τα μέλη της. Έτσι, ο Μάριος αποφάσισε ότι θα βγάλει από την θέση του αρχηγού της Μπλε ομάδας τον Δημήτρη, τον οποίο και θα αντικαταστήσει με την Βασιλική. “Θα βγάλω τον Μπόμπαινα από αρχηγό και θα βάλω την Βασιλική”, είπε ο Μάριος στον Πάνο Ιωαννίδη.

“Γιατί αυτή η αλλαγή”; τον ρώτησε ο κριτής, με τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας να απαντά “Έχω το πλεονέκτημα και θέλω να αναλάβει την Μπλε ομάδα η Βασιλική”.

“Ήθελα να σπάσει και λίγο αυτή η ένταση στην ομάδα τους. Όμως δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει μαγειρικά” είπε ακόμη στην κάμερα του διαγωνισμού μαγειρικής.

“Πολύ ωραία. Χαίρομαι. Νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά” είπε από την μεριά της η Βασιλική.

“Λογικά αυτό πρέπει να πέθανε τον Δημήτρη, γιατί με το να είναι αρχηγός ένιωθε ότι του έδινε τρομερό κύρος” ανέφερε επιπλέον στην κάμερα του MasterChef η Βασιλική.

“Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου ή ότι έχω αρχηγικές τάσεις” είπε αρχικά ο Μπόμπαινας και πρόσθεσε “Αν έλεγε ‘Ο Ταϊρίδης να έρθει να φορέσει την ποδιά των Κόκκινων’, πολύ απλά θα άφηνα την μπλε ποδιά στον πάσο, θα έλεγα ‘ευχαριστώ πολύ σε όλους και ότι χάρηκα για την γνωριμία και το MasterChef, αλλά εγώ Κόκκινος δεν γίνομαι'” είπε ο Δημήτρης, ο οποίος αποτελεί πλέον απλό μέλος της Μπλε ομάδας.

“Έκανες την αλλαγή με τους βοηθούς για να τους βοηθήσεις, να τους δυσκολέψεις ή έτσι σου ήρθε” ρώτησε τον Μάριο ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον παίκτη να απαντά “Θέλω να τους δυσκολέψω και να δω πώς θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά χωρίς τον Μπόμπαινα για αρχηγό”.

“Πάλι ο Μπόμπαινας φταίει. Βρε τι έχω πάθει” είπε ο Δημήτρης, γελώντας.

“Το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου με την καθαίρεση του Δημήτρη” είπε ο παίκτης των Μπλε, Σταύρος, στην κάμερα του διαγωνισμού μαγειρικής και συμπλήρωσε “Νομίζω ότι είχε καταλάβει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, γιατί είχε γίνει ένα περιστατικό στο σπίτι που έλεγε ότι ‘Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε’. Όλοι είχαν ενοχληθεί, όπως και ο Μάριος. Νομίζω για αυτόν τον λόγο τον άλλαξε και από αρχηγό. Για να βρούμε λίγη ηρεμία γενικά”.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ