MasterChef: Nέα εβδομάδα με θέμα το αμπέλι – Χαμός στην κουζίνα στο Τεστ Δημιουργικότητας

Ένα νέο επεισόδιο μας περιμένει την Δευτέρα το βράδυ στο MasterChef, με την εβδομάδα αυτή που ξεκινά στον διαγωνισμό να έχει στο επίκεντρο της, αυτή τη φορά, το αμπέλι.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ότι νικητής του Green Award και των 10.000 ευρών αναδείχθηκε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, Νικήτας.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί για απόψε οι διαγωνιζόμενοι βρίσκουν μπροστά τους ένα MysteryBox και σηκώνοντας το κουτί, ανακαλύπτουν τι κρύβεται μέσα σε αυτό. Ακολουθεί η μαγειρική τους αναμέτρηση στην κουζίνα με τη “δημιουργικότητά τους να βρίσκεται στα ύψη”.

Οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους στο Τεστ Δημιουργικότητας, ενώ η κάρτα ασυλίας είναι ξανά διαθέσιμη, έπειτα από την απόφαση του Γιάννου να την χρησιμοποιήσει για να σώσει την Ελισάβετ, σε προηγούμενο επεισόδιο.

Κάποιοι παίκτες φαίνονται να δυσκολεύονται κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ στη συνέχεια οι κριτές αξιολογούν τις προσπάθειες τους, με θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια.

“Δοκίμασες;” ρωτά με… ύφος ο Πάνος Ιωαννίδης έναν παίκτη για το πιάτο του, ενώ κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους στο βίντεο φαίνονται σκεπτικοί. Ποιοι θα ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές με τις μαγειρικές τους προσπάθειες και ποιοι θα οδηγηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης;

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ