MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Με ενόχλησαν τα ψέματα της Μαρίνας – Τι είπε για το φλερτ του Ιωάννη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Λαζαρίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο της. Η 23χρονη μαγείρισσα μιλώντας στην εκπομπή ‘Φωλιά των Κου Κου’ αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο μαγειρικό ριάλιτι, στους πρώην συμπαίκτες της καθώς και στις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ιωάννη Αυλωνίτη.

“Ο Ιωάννης ξέρει πάρα πολύ καλά τι σχέση έχουμε. Η σχέση μας είναι φιλική. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσω επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες. Αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός. Με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης. Όχι με λόγια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως αυτό δημιουργήθηκε από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να το πω”, είπε η Μαρία Λαζαρίδου, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως η σχέση της με τον Ιωάννη ήταν φιλική.

“Στο παιχνίδι η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη. Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, μέναμε στο ίδιο σπίτι όλοι μαζί. Εγώ δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δική μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για εμένα, απόρησα. Για ποιο λόγο να πεις αυτά τα πράγματα; Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψη της, με ενοχλούν τα ψέματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ