MasterChef: Κίνηση ματ από την Μαρία Μπέη – Ποιον παίκτη έκανε υπαρχηγό;

Η Μαρία Μπέη έκανε την ανατροπή και με την επιλογή της άλλαξε τις ισορροπίες στο MasterChef.

Η παίκτρια πήρε την πρώτη της νίκη για φέτος στο Τεστ Δημιουργικότητας της Τετάρτης με θέμα τους λαχανοντολμάδες.  Μόλις ολοκλήρωσαν τον λόγο τους οι κριτές, η Μαρία κατευθύνθηκε προς τον πάγκο με τις ποδιές και φόρεσε την μπλε.

Η 23χρονη είχε τα πλεονεκτήματα να επιλέξει πρώτη παίκτες και να υποδείξει αντίπαλο αρχηγό. Ο διαγωνιζόμενος με τον οποίο θέλησε να αναμετρηθεί ήταν ο Moto Moto.

«Κακώς που δεν φοβήθηκε εμένα και με έβαλε αρχηγό. Την έχουν στρατολογήσει οι φίλοι της μάλλον για να με διώξουν», σχολίασε ο Moto Moto για την επιλογή της Μαρίας να τον βάλει αρχηγό, ενώ σε άλλο σημείο τη χαρακτήρισε αυθάδη και θρασεία.

Η ίδια έκανε στη συνέχεια κίνηση ματ φωνάζοντας τον Ηλία στην ομάδα της, τον οποίο μάλιστα όρισε και υπαρχηγό. Στο στρατόπεδο του Moto Moto από την άλλη δεύτερος σε ιεραρχία θα είναι ο Θοδωρής.

Οι δύο ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Μπλε: Μαρία Μπέη, Ηλίας, Άγγελος, Πορφύρης, Κωνσταντίνος, Πωλίνα, Δημήτρης, Σέβα, Γιώτα και Νικήτας.

Κόκκινοι: Moto Moto, Θοδωρής, Νίκος Τράκας, Μαρία Λαζαρίδου, Αλέξανδρος, Βαγγέλης, Στέλλα, Μαρία Ματσούκαρου και Παύλος.

Κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού πέντε πιάτων, αποτελούμενο από σαλάτα, ορεκτικό, ψάρι, κρέας και γλυκό, έχοντας στη διάθεση τους συγκεκριμένο budget.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ