MasterChef: Ήρθε η ώρα για μια ολική επαναφορά – Ανακατατάξεις στις ομάδες

Το MasterChef επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο στο οποίο θα παρακολουθήσουμε τους μάγειρες να βάζουν τα δυνατά τους για την ομαδική δοκιμασία που θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο.

Την Τρίτη ο Γιάννος έδωσε την κάρτα ασυλίας στην Ελισάβετ, σώζοντάς την από την δοκιμασία αποχώρησης. Την ίδια αντικατέστησε ο Τζόναθαν, ο οποίος ήταν ο παίκτης που τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Στο τεστ δημιουργικότητας νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης, ο οποίος και έχει το δικαίωμα να φτιάξει από την αρχή και τις δύο ομάδες, δεδομένης της επιστροφής των τριών παικτών στον διαγωνισμό, της Ελπίδας, του Νίκου, του “Μπόμπαινα” και της Βασιλικής. Έτσι, αναμένονται “ανακατατάξεις” που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην κουζίνα.

Στο μεταξύ, οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζουν τον καταξιωμένο καλεσμένο του σημερινού επεισοδίου, Νίκο Μπίλλη, ο οποίος αξιολογεί μαζί με τους τις μαγειρικές προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. “Κακό ψήσιμο στη σελινόριζα, κακή υφή στον πουρέ” είναι τα σχόλια του καλεσμένου τους για το πιάτο του, μετά την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων στη δοκιμασία, ενώ η άποψη του Σωτήρη Κοντιζά στη συνέχεια του τρέιλερ  φαίνεται το ίδιο αποθαρρυντική.

Ποια ομάδα θα νικήσει στη δοκιμασία;

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ